Accés lliure i segur a les biblioteques

Accés lliure i segur a les biblioteques de Cornellà

A partir del 21 de setembre els usuaris podreu accedir de nou lliurement a les sales de les biblioteques i tindreu accés a la col·lecció així com també al servei de consulta a Internet. Per garantir la seguretat de tothom l’aforament es reduirà al 50% a les tres biblioteques, es prendran mesures per garantir la separació d’1’5 metres entre els punts de lectura, es reforçarà la neteja dels espais i es disposarà de gel hidroalcohòlic a cadascuna de les sales amb l’objectiu de garantir l’accés a la lectura i a la cultura d’una manera segura.

Hits: 82

Llegir més
Mesures de prevenció davant la COVID-19

Mesures de prevenció davant la COVID-19

Des de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà treballem per oferir-vos els serveis disponibles amb les màximes garanties de protecció de la salut per a tothom en compliment a les mesures extraordinàries adoptades per la Generalitat de Catalunya per fer front a la pandèmia generada per la COVID-19.

Podeu demanar cita prèvia per sol·licitar documents en préstec, tot indicant els títols, els temes o els vostres interessos per recollir-los a la vostra biblioteca sense esperes. També podeu demanar hora per fer-vos el carnet de la biblioteca o demanar-ne un duplicat.

Hits: 104

Llegir més

Pim pam conte

Podeu gaudir de tots els “Pim pam conte” que vam publicar per a vosaltres cada dimarts entre maig i juliol: sessions de contes familiars explicats pels companys de les sales infantils, disponibles al nostre canal de Youtube.

Hits: 202

Llegir més

Hits: 420