Mesures preventives contra el coronavirus

Comunicat municipal en relació al coronavirus

Com a equipament, municipal, ens fem ressó de les mesures per evitar la propagació del coronavirus publicades al web oficial de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

Com a part de les mesures preventives de l’expansió de la malaltia COVID-19, la Xarxa de Biblioteques de Cornellà romandrà tancada fins el 29 de març.

A conseqüència de les especials característiques d’aquest brot, és important remarcar que les mesures aquí assenyalades estan subjectes a constants canvis segons l’evolució de la situació a nivell general.

Mesures preventives contra el coronavirus

Hits: 26

Llegir més

Llibres a la carta per a la reobertura

Des de les Biblioteques de Cornellà es continua treballant perquè els usuaris trobin tot a punt quan les tornin a visitar. Durant els dies de tancament es duu a terme una revisió i planificació de la col·lecció, que permet la participació dels usuaris mitjançant peticions directes a través de les xarxes socials.

Hits: 0

Llegir més
Inaugurem el primer Espai Multimèdia

Inaugurem el primer Espai Multimèdia

La Xarxa de Biblioteques de Cornellà incorpora el primer Espai Multimèdia a les seves instal·lacions. Es tracta d’una aula destinada a la formació en noves tecnologies per tal de millorar les habilitats dels usuaris. Els cursos s’aniran afegint dins l’oferta d’activitats mensuals de les biblioteques, seran de diferents nivells i abraçaran temes diversos, com ara temes bàsics d’ofimàtica, navegació per internet o més avançats sobre eines específiques d’edició d’imatges o programació.

Hits: 31

Llegir més

Hits: 372