Club de lectura virtual "Connexió lectora"

Els clubs de lectura, ara virtuals!

La Xarxa de Biblioteques de Cornellà us anima a participar al seu club de lectura virtual “Connexió lectora”. Si voleu formar-ne part, contacteu amb la vostra biblioteca, inscriviu-vos i demaneu informació sobre les opcions de préstec d’exemplars. Estem orgullosos de poder mantenir la nostra comunitat de lectors amb totes les mesures de prevenció necessàries per prevenir la Covid-19.

Hits: 12

Llegir més
Canal de Youtube de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà

Biblioteca d’activitats virtuals

Seguim explorant les possibilitats de la tecnologia per mantenir-nos en contacte amb tots vosaltres i gaudir plegats de la cultura. Les xarxes socials ens permeten fer arribar fora de les nostres biblioteques les creacions literàries i la difusió de coneixements directament a les vostres llars. Al nostre canal de Youtube i al nostre Facebook  trobareu algunes de les activitats virtuals que us oferim mes a mes i que, sovint, es poden veure encara uns dies després de la seva estrena.

Hits: 33

Llegir més
Serveis virtuals

Serveis en línia

Les biblioteques mantenim la nostra activitat i adaptem els nostres serveis a les circumstàncies del moment. Es poden fer reserves telemàtiques dels documents que us interessin, fer préstecs electrònics a través de l’eBiblio i participar en la nostra oferta d’activitats virtuals des de casa.

Hits: 44

Llegir més

Hits: 495