Horari d'estiu i horaris especials

Horari d’estiu i festes de Sant Joan

Amb motiu de la celebració del Sant Joan, els horaris i serveis de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà es veuran modificats puntualment. A més, a partir del 15 de juny i fins el 15 de setembre, ambdòs inclosos, entra en vigor l’horari d’estiu com als darrers anys.

Hits: 64

Llegir més

Nous clubs de lectura: Un estiu de novel·la

Des de les Biblioteques de Cornellà us proposem tornar a trobar-nos per fer allò que més ens agrada: parlar de llibres amb tots vosaltres. Posem al vostre abast doncs, una selecció de lectures diferent per a cada biblioteca per tal que pugueu adreçar-vos a la que més us plagui.

Hits: 189

Llegir més
Píndoles TIC 2021

Píndoles TIC: aprenentatge en línia de noves tecnologies

En una societat on s’imposen la gestió i la comunicació digitals, volem estimular el coneixement de l’ús de les noves tecnologies perquè estiguin a l’abast de tothom. Per aquest motiu oferim sessions formatives amb dos objectius: d’una banda, augmentar l’autonomia i la seguretat de les persones per fer front al repte digital i, d’una altra, potenciar les habilitats de la ciutadania davant els recursos d’informació a Internet.

Hits: 293

Llegir més
Canal de Youtube de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà

Biblioteca d’activitats virtuals

Seguim explorant les possibilitats de la tecnologia per mantenir-nos en contacte amb tots vosaltres i gaudir plegats de la cultura. Les xarxes socials ens permeten fer arribar fora de les nostres biblioteques les creacions literàries i la difusió de coneixements directament a les vostres llars. Al nostre canal de Youtube i al nostre Facebook  trobareu algunes de les activitats virtuals que us oferim mes a mes i que, sovint, es poden veure encara uns dies després de la seva estrena.

Hits: 53

Llegir més
Serveis virtuals

Serveis en línia

Les biblioteques mantenim la nostra activitat i adaptem els nostres serveis a les circumstàncies del moment. Es poden fer reserves telemàtiques dels documents que us interessin, fer préstecs electrònics a través de l’eBiblio i participar en la nostra oferta d’activitats virtuals des de casa.

Hits: 66

Llegir més

Hits: 557