Cita prèvia

Cita prèvia

A partir del dos de juny, podeu demanar cita prèvia per tal de sol·licitar en préstec els documents que us interessin. Escolliu els títols, la biblioteca on es troben i l’horari que preferiu.

Hits: 73

Llegir més

Pim pam conte

A partir del 19 de maig, cada dimarts al nostre web i a les nostres xarxes socials, us explicarem un conte familiar. A partir de les 17.15 h, cada setmana, trobareu disponible un nou vídeo.

Hits: 154

Llegir més
Reobertura des del 2 de juny

Oberts des del 2 de juny

A partir del dia 2 de juny, un cop efectuades les necessàries i preceptives tasques de neteja, desinfecció i condicionament, les Biblioteques Municipals de Cornellà començaran a oferir a la ciutadania el servei presencial de préstec, retorn de documents i els serveis d’informació bibliogràfica i bibliotecària. Per poder accedir a aquest servei, les persones interessades hauran de demanar cita prèvia en els horaris especificats a continuació, mitjançant el telèfon o correu electrònic de cada biblioteca.

Hits: 253

Llegir més
Allarguem els terminis

Allarguem els terminis

Com a mesura per l’estat d’alarma per la COVID-19, les dates de retorn dels préstec de documents de tots els usuaris s’estan renovant automàticament sense necessitar de realitzar cap gestió.

Hits: 80

Llegir més
Programa Sant Jordi virtual 2020

Allò que Sant Jordi no s’endugué

Entre el 20 i el 26 d’abril hem celebrat un Sant Jordi virtual atípic i, a la vegada, ple d’emoció. Les biblioteques i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat vam apostar per una agenda virtual per al públic adult i familiar amb la intenció de no perdre la il·lusió de la Diada, la gran festa de la literatura. Volem seguir compartint amb tothom, tots els materials que es van crear i que es van publicar a les xarxes socials al llarg de tota la setmana.

Hits: 65

Llegir més

Llibres a la carta per a la reobertura

Des de les Biblioteques de Cornellà es continua treballant perquè els usuaris trobin tot a punt quan les tornin a visitar. Durant els dies de tancament es duu a terme una revisió i planificació de la col·lecció, que permet la participació dels usuaris mitjançant peticions directes a través de les xarxes socials.

Hits: 83

Llegir més

Hits: 399