Canal de Youtube de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà

Biblioteca d’activitats virtuals

Seguim explorant les possibilitats de la tecnologia per mantenir-nos en contacte amb tots vosaltres i gaudir plegats de la cultura. Les xarxes socials ens permeten fer arribar fora de les nostres biblioteques les creacions literàries i la difusió de coneixements directament a les vostres llars. Al nostre canal de Youtube i al nostre Facebook  trobareu algunes de les activitats virtuals que us oferim mes a mes i que, sovint, es poden veure encara uns dies després de la seva estrena.

Llegir més
Club de lectura virtual "Connexió lectora"

Club de lectura virtual “Connexió lectora”

Iniciem un nou club de lectura en format virtual adreçat, principalment, als usuaris de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà. Els inscrits tindran l’opció d’agafar el llibre en préstec a la seva biblioteca o bé en format electrònic a través de l’eBiblio. El club virtual es podrà seguir des de casa a través de la plataforma gratuïta “Jitsi Meet”.

Llegir més
Serveis virtuals

Serveis en línia

Les biblioteques mantenim la nostra activitat i adaptem els nostres serveis a les circumstàncies del moment. Es poden fer reserves telemàtiques dels documents que us interessin, fer préstecs electrònics a través de l’eBiblio i participar en la nostra oferta d’activitats virtuals des de casa.

Llegir més
Noves mesures de prevenció

Aplicació de noves mesures de prevenció a les biblioteques

Des del 30 d’octubre, com a compliment de les noves mesures de prevenció dictaminades per la Resolució SLT/2700/2020 de la Generalitat de Catalunya per la qual s’adopten mesures de salut pública, per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, la Xarxa de Biblioteques de Cornellà ofereix exclusivament el servei de préstec amb cita prèvia. La devolució de documents s’ha de fer mitjançant les bústies de retorn 24 h.

Llegir més