Accés lliure i segur a les biblioteques

Accés lliure i segur a les biblioteques de Cornellà

A partir del 21 de setembre els usuaris podreu accedir de nou lliurement a les sales de les biblioteques i tindreu accés a la col·lecció així com també al servei de consulta a Internet. Per garantir la seguretat de tothom l’aforament es reduirà al 50% a les tres biblioteques, es prendran mesures per garantir la separació d’1’5 metres entre els punts de lectura, es reforçarà la neteja dels espais i es disposarà de gel hidroalcohòlic a cadascuna de les sales amb l’objectiu de garantir l’accés a la lectura i a la cultura d’una manera segura.

Hits: 104

Llegir més
Conte d'"El senyor Riu"

Un conte virtual: “El Sr. Riu”

Nens i nenes de Cornellà, des del dilluns 21 de setembre a les 18.00 h tenim el conte del senyor Riu a les nostres xarxes socials. Tant al Facebook com al Twitter trobareu el vídeo en el que un contaire professional ens sorprendrà amb una història sobre la importància de la sostenibilitat i l’amor a la natura. Si us animeu, hi podreu deixar els vostres comentaris, reflexionar sobre el nostre entorn i compartir el que penseu sobre el canvi climàtic.

Hits: 4

Llegir més
Mesures de prevenció davant la COVID-19

Mesures de prevenció davant la COVID-19

Des de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà treballem per oferir-vos els serveis disponibles amb les màximes garanties de protecció de la salut per a tothom en compliment a les mesures extraordinàries adoptades per la Generalitat de Catalunya per fer front a la pandèmia generada per la COVID-19.

Podeu demanar cita prèvia per sol·licitar documents en préstec, tot indicant els títols, els temes o els vostres interessos per recollir-los a la vostra biblioteca sense esperes. També podeu demanar hora per fer-vos el carnet de la biblioteca o demanar-ne un duplicat.

Hits: 107

Llegir més

Pim pam conte

Podeu gaudir de tots els “Pim pam conte” que vam publicar per a vosaltres cada dimarts entre maig i juliol: sessions de contes familiars explicats pels companys de les sales infantils, disponibles al nostre canal de Youtube.

Hits: 203

Llegir més

Hits: 420