La biblioteca dins el mòbil

La biblioteca al mòbil

“BibliotequesXBM” és l’aplicació desenvolupada per la Diputació de Barcelona que et permet desar el teu carnet de la biblioteca i el de la teva família al mòbil. D’aquesta manera, el teu telèfon et servirà també per poder-te endur documents en préstec i accedir a altres serveis de la biblioteca pública.

Hits: 43

Llegir més
Canal de Youtube de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà

Biblioteca d’activitats virtuals

Seguim explorant les possibilitats de la tecnologia per mantenir-nos en contacte amb tots vosaltres i gaudir plegats de la cultura. Les xarxes socials ens permeten fer arribar fora de les nostres biblioteques les creacions literàries i la difusió de coneixements directament a les vostres llars. Al nostre canal de Youtube i al nostre Facebook  trobareu algunes de les activitats virtuals que us oferim mes a mes i que, sovint, es poden veure encara uns dies després de la seva estrena.

Hits: 66

Llegir més
Serveis virtuals

Serveis en línia

Les biblioteques mantenim la nostra activitat i adaptem els nostres serveis a les circumstàncies del moment. Es poden fer reserves telemàtiques dels documents que us interessin, fer préstecs electrònics a través de l’eBiblio i participar en la nostra oferta d’activitats virtuals des de casa.

Hits: 83

Llegir més

Hits: 613