Informeu-vos sobre la programació d’activitats de les àrees infantils   per no perdre-us les nostres propostes dirigides a les famílies i als infants. Mes rere mes, teniu l’oportunitat de venir a les biblioteques a descobrir històries, autors i il·lustradors, a ser protagonistes en els laboratoris de lectura i imatges o en els tallers de creació… Participeu-hi i descobriu mil i una maneres d’emocionar-vos amb els contes, els poemes, el teatre, la música i el cinema.

Ens agrada compartir amb vosaltres els contes, els relats, la música , les pel·lícules, les revistes i  els llibres de coneixements que ens arriben periòdicament a les nostres biblioteques i que els professionals de les àrees infantils seleccionem per tal de crear col·leccions de qualitat, equilibrades i que satisfacin les vostres necessitats . Cada mes us comentem al nostre web les novetats més interessants, que també trobareu exposades a les àrees infantils. Esperem que us agradin!

infants-i-.familia-novetats-2017-05-31

De vegades un no sap què llegir o li interessa un tema i no sap per on començar. Primer de tot, no patiu i pregunteu! Però és que a més, anem elaborant guies que us poden ajudar a trobar allò que vulgueu o, simplement, descobrir-vos nous llibres o informacions que encara no sabíeu que eren molt interessants. Feu una ullada sense por!

A les àrees infantils de les Biblioteques de Cornellà disposeu del servei d’Internet i + i de Wi-Fi gratuït que us poden ajudar a desenvolupar competències digitals i a cercar la informació necessària per al vostre aprenentatge.

Amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques disposeu de 50 sessions al mes (de 30 i 60 minuts) en els ordinadors de les sales infantils.

BMM-internet-infants

A les biblioteques teniu un espai compartit i la informació adient per poder fer les vostres tasques escolars del dia a dia. Llibres, audiovisuals, accés a Internet  i ordinadors, espais on seure tranquils i un equip de professionals que us donaran suport i us ajudaran a resoldre els vostres dubtes.

Vols fer més surf per l’àrea infantil?

Ara ets a la secció “Infants i famílies”,

però pots anar a la secció “Àrees infantils”,

o visitar la secció “Comunitat educativa”.

Impactes: 1703