Les àrees infantils i familiars de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà us convidem a participar en els nostres espais de lectura i en tot un ventall d’activitats on, des de les primeres edats, podreu descobrir i compartir l’imaginari literari i la tradició oral d’arreu del món.

El gust per llegir és la millor font d’inspiració per al desenvolupament integral dels infants i per a gaudir del plaer d’aprendre i relacionar-se amb els altres.

Viure la lectura ofereix experiències emotives i positives que us ajudaran a comprendre el món que ens envolta i que us faran somiar i aturar el temps per viatjar agosaradament a través d’ell o potser per refugiar-vos-hi.

El personal de les àrees infantils de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà us volem acompanyar en aquesta aventura apassionant!

Llibres de coneixements, contes, novel·les, còmics, revistes, diccionaris, recursos electrònics, llibres digitals, música i cinema de qualitat per aprendre, conèixer, experimentar el plaer de la lectura, per crear i imaginar i, sobretot,  per compartir.

Podreu localitzar tot aquest univers de temàtiques i títols mitjançant el catàleg Gènius, al qual podeu accedir des de casa, des de qualsevol dispositiu mòbil amb connexió a la xarxa  o des de la mateixa biblioteca.

A les diferents seccions de les àrees infantils i familiars hi podreu trobar una pila de bones propostes per consultar a la sala o per endur-vos en préstec a casa.

Les famílies, educadors i tutors tenim un paper fonamental en la criança i educació dels infants. Els centres d’interès Racó de Famílies de les àrees infantils i familiars poden ser de gran ajuda en aquest camí de la criança amb tot tipus d’informació sobre salut, embaràs, lactància, psicologia, hàbits i lleure.

Amb l’objectiu d’enfortir els lligams entre els diferents professionals i especialistes que treballem amb infants i adolescents,  les àrees infantils de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà posem especial atenció a promoure i difondre centres d’interès amb tota mena de documentació sobre la lectura i la literatura infantil i juvenil, la creativitat com a eina d’aprenentatge o la pedagogia, entre d’altres.

Vols fer més surf per l'àrea infantil?

Ara ets a la secció “Àrees infantils”,

però pots anar a la secció “Infants i famílies”,

o visitar la secció “Comunitat educativa”.

Visits: 2471