AGENDA FAMILIAR

A la Xarxa de Biblioteques de Cornellà trobareu una programació d’activitats pensades, no només per als més petits (contes, teatres, tallers, pallassos…), sinó també per a les famílies (criança, adolescència, advertiments i oportunitats…)

ACABAT D’ARRIBAR

Ens encanta encabir coses a les nostres prestatgeries: nous llibres, edicions clàssiques, recopil·lacions, discos, pel·lícules, llibres per a pares i mestres. De tot! I per a què podeu valorar millor quins agafar en préstec, a més d’exposar les novetats a les sales, us comentem aquí algunes de les coses que ens van arribant. Esperem que us agradin!

FAMÍLIES AL DIA

Des del web de la biblioteca podreu trobar notícies relacionades amb la literatura infantil i juvenil, esdeveniments i accions en defensa de la infància, la divulgació de coneixements, el suport a l’educació des de totes les seves vessants i d’altres iniciatives relacionades.

PETITES SELECCIONS

De vegades un no sap què llegir o li interessa un tema i no sap per on començar. Primer de tot, no patiu i pregunteu! Però és que a més, anem elaborant guies que us poden ajudar a trobar allò que vulgueu o, simplement, descobrir-vos nous llibres o informacions que encara no sabíeu que eren molt interessants. Feu una ullada sense por!

Views: 266