Propers esdeveniments

26/11/20 (18.30)
Sessió Virtual

Club virtual "Connexió lectora"

Club de lectura virtual: Connexió lectora

Club de lectura en format virtual adreçat, principalment, als usuaris de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà. Els inscrits tindran l’opció d’agafar el llibre en préstec a la seva biblioteca o bé en format electrònic a través de l’eBiblio, el servei de préstec de documents digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.26/11/20 (19.00)
Biblioteca Central

Conferència: Isaac Asimov – Utopia i Robòtica

Isaac Asimov és un autor que dins del gènere de la ciència-ficció hem de situar entre els “optimistes”. En la seva saga “Fundació” anirem veient les propostes d’Asimov per crear un món ideal i quins són els perills interns i externs que ha d’afrontar aquesta societat ideal per seguir essent-ho.27/11/20 (17.30)
Sessió Virtual

Cursos virtuals de noves tecnologies -nivell inicial-

Cuidem-nos (nivell inicial)

Us oferim formació en línia sobre noves tecnologies (nivell inicial), dirigides a fer un bon ús de la comunicació en línia (aplicacions i xarxes socials) així com de la gestió a distància (tràmits administratius i cura de la salut).28/11/20 (11.00)
Sessió Virtual

Bibliolab virtual: Els secrets de la comunicació

Taller pràctic i lúdic que té per finalitat prendre consciència de la importància que té la comunicació en les relacions interpersonals.30/11/20 (17.30)
Sessió Virtual

Cursos virtuals de noves tecnologies -nivell inicial-

Compartim amb Instagram o Facebook (nivell inicial)

Us oferim formació en línia sobre noves tecnologies (nivell inicial), dirigides a fer un bon ús de la comunicació en línia (aplicacions i xarxes socials) així com de la gestió a distància (tràmits administratius i cura de la salut).01/12/20 (19.00)
Biblioteca Central

Grup de Conversa: English Speaking Club Online (3/4)

Do you want to learn useful tips and tricks that will help you develop your speaking skills in English? Join the English Speaking Club! With funny activities, you will improve your spoken English naturally, without books! Vocabulary games, pair and group work activities, debates, presentations…14/12/20 (18.30)
Biblioteca Central

Club de Lectura: Especial Confinament (1/2)

“Club de Lectura: Especial Confinament” serveix com a tancament i per a posar el fermall d’or dels clubs de lectura del curs passat, “Club de Lectura: Al Vostre Gust” i “Club de Lectura: En Femení”, amb dues úniques sessions a la Biblioteca Central de Cornellà.15/12/20 (19.00)
Biblioteca Central

Grup de Conversa: English Speaking Club Online (4/4)

Do you want to learn useful tips and tricks that will help you develop your speaking skills in English? Join the English Speaking Club! With funny activities, you will improve your spoken English naturally, without books! Vocabulary games, pair and group work activities, debates, presentations…16/12/20 (18.30)
Biblioteca Central

Club de Lectura: Especial Confinament (2/2)

“Club de Lectura: Especial Confinament” serveix com a tancament i per a posar el fermall d’or dels clubs de lectura del curs passat, “Club de Lectura: Al Vostre Gust” i “Club de Lectura: En Femení”, amb dues úniques sessions a la Biblioteca Central de Cornellà.
Data Descripció

Hits: 1628