Exposició: Formes i colors

La Rosi Díaz Antúnez va arribar gairebé per casualitat a les classes de la María Pilar Gómez de Miguel. Fa uns quinze anys els seus fills eren els qui assistien als tallers de pintura de Cornell’Art Traços i un estiu, al taller que es feia al Parc de Can Mercader hi havia un quadre que se’ls resistia. La Rosi va mirar d’ajudar-los i, amb la guia de la María Pilar, va gaudir tant de l’experiència que ella mateixa va començar a rebre classes.

Aquesta és l’exposició sobre la seva evolució dins l’associació. A la mostra es pot veure el seu aprenentatge, la seva disciplina i el gust per la superació. Durant aquest temps, des de l’entitat -ubicada al barri de Sant Ildefons i que enguany complirà 35 anys d’història-, han treballat plegades temes i estils molt variats: el Quixot, Ramon Casas, Gustav Klimt, el Greco, el puntillisme, el modernisme… En les festes del Pilar d’enguany, volem compartir amb tothom que la vulgui admirar, la bona energia que desprenen la pintura i la seva pràctica.

 

Coordinació: Maria Pilar Gómez de Miguel (directora de Cornell’Art Traços)
Públic: Joves i adults
Assistència a l’exposició: Lliure circulació amb el compliment de les mesures de prevenció necessàries davant la Covid-19: ús de mascareta higiènica, distància interpersonal mínima de 1,5 metres i neteja de mans.


Ubicació
Biblioteca Sant Ildefons

Data/Hora
04/10/21 (0.00) - 23/10/21 (23.59)
Tot el dia

Categories