Club virtual "Connexió lectora"

Iniciem un nou club de lectura en format virtual adreçat, principalment, als usuaris de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà. Els inscrits tindran l’opció d’agafar el llibre en préstec a la seva biblioteca o bé en format electrònic a través de l’eBiblio, el servei de préstec de documents digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. El club virtual es podrà seguir des de casa a través de la plataforma gratuïta Jitsi Meet. El Club Virtual és un espai per establir contacte entre usuaris interessats per la lectura, acompanyats d’una persona experta en literatura que us oferirà diferents punts de vista sobre el llibre i que dinamitzarà l’intercanvi d’impressions entre els participants.

 

LECTURES PROPOSADES

DIJOUS, 26 DE NOVEMBRE DE 2020, A LES 18.30 H: 
“Boulder”, d’Eva Baltasar
“La protagonista de Boulder és una dona atreta per la solitud com per un imant. Es guanya la vida fent de cuinera en un buc —la situació perfecta: una cabina, l’oceà, moltes hores per encarar el buit i algun port on conèixer dones. Fins que una la reté, se l’emporta entre les quatre parets d’una casa i l’embarca en la gestació assistida d’una criatura. ¿Què en farà, la maternitat, de l’amant coneguda en un bar? ¿I què farà ella a la gàbia?”

DIJOUS, 17 DE DESEMBRE DE 2020, A LES 18.30 H
”Las vencedoras”, de Laetitia Colombani
“El Palau de la Dona existeix i Les vencedores ens convida a entrar-hi per descobrir la dura realitat dels seus habitants. Amb el mateix estil de La trena, Laetitia Colombani broda un emotiu cant a la força de les dones que ens parla de pèrdues i sofriments, de bondat i fraternitat, que ens sedueix per la seva empatia i ens acosta vívidament a la tràgica existència d’aquestes persones invisibles per a la societat.”

CONNECTATS

Per participar al Club Virtual, cal disposar:

    • d’un ordinador, tauleta o telèfon mòbil amb connexió a Internet.
    • d’una adreça electrònica per poder ser convidats a la plataforma Jitsi Meet, on es faran les reunions virtuals.

El dia de la reunió heu d’accedir a Jitsi Meet. Podeu connectar-vos a internet i accedir-hi o bé us podeu baixar l’aplicació al vostre mòbil o tauleta.

Per obtenir més informació sobre l’eina de reunions virtuals Jitsi Meet, podeu mirar el vídeo que ha realitzat Mithra Proyectos Socioeducativos, que col·labora amb la Xarxa de Biblioteques de Cornellà en la formació de noves tecnologies.

 

Adreçat a públic adult
A càrrec d’Ester Bueno (dinamitzadora cultural)
Inscripcions: contacteu amb qualsevol de les tres biblioteques de la Xarxa
Activitat a través de la plataforma Jitsi Meet

(Sense mapa, esdeveniment virtual)

Ubicació
Sessió Virtual

Data/Hora
17/12/20 (18.30)
18.30 - 20.00

Categories